munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Ronja Rövardotter

Publicerad 2016-06-02 10:54:17 i Allmänt,

 
 
Igår var vi ett 20-tal medlemmar från Munktorpsteatern som hade den stora äran att se genrepet av Ronja Rövardotter med Hagateaterns Änglarna.
 
 
En underbar föreställning med mycket häftiga effekter, fantastiska skådespelare och skratt. Tiden försvann iväg där vi satt i våra stolar!
En av våra medlemmar säger såhär efteråt: "Den var helt underbar 😍 det märktes att dom har tänkt till och övat mycket! Man gick där ifrån med en wow-känsla!"
 
 
 
 
 
Hört i foajén:
"De har lagt ner mycket jobb på det som händer på scenen. Snygga masker, snyggt ljus och de är väldigt duktiga på att komma ihåg repliker."
 
 
 
Hört i foajén:
"Vilken stämning det byggs upp med hjälp av snygga kläder, häftig musik och bra ljussättning."
"Tufft med de moderna inslagen"
 
 
Ännu är biljetterna inte slutsålda, så har du inte bokat ännu är det hög tid att göra det! Denna härliga föreställning får du bara inte missa! Min 6-åriga dotter var med och såg den och hon älskade den! Något att se för både gammal som ung!
Stort TACK för en fantastisk föreställning!
 
 
 
https://kulturbiljetter.se/evenemang/ronja-r%C3%B6vardotter-2246
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela