munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Backstage på Eskilstunarevyn

Publicerad 2015-01-25 12:45:40 i Allmänt,

Inför uppsättningen med I hetaste laget har vi haft nöjet att sammarbeta med Andreas Zetterberg, ett energiskt och musikaliskt geni från Eskilstuna. Nyfikna på honom och revyn han jobbar med begav vi oss till Eskilstuna och fick en titt backstage av Andreas innan föreställningen började. 

Den färgsprakande revyn innehöll mycket musik och många roliga nummer. Hög klass och nivå. Absolut värt ett besök. Många nummer skulle jag vilja se igen.

Tack Andreas för att du tog dig tid att träffa oss.
/Åsa

Barnen flyttar in på teatern

Publicerad 2015-01-21 02:59:09 i Allmänt,

I våran förening är alla välkomna, stora som små.
 
Tyvärr har våran lokal kanske inte varit den barnvänligaste. Det finns miljoner lekar man kan leka, i klädrummet, rekvisitarummet, i snickarverkstaden, på scen, bland alla soffor,bord och stolar... men det är ju inte de säkraste platserna att vara på. Och saker kan ju gå sönder, för barn älskar att utforska precis som barn ska <3. Så en medlem kom på en underbar ide att riva ut ett kontor som sällan används och helt enkelt göra det till barnens egna teaterrum.
 
 
Rummet invigdes igår av två leksugna flickor då deras föräldrar var med och läste manus och repeterade. Det är fortfarande inte helt färdigt, men i barnens rum kan man klä ut sig och bli precis vad fantasin önskar. Eller varför inte läsa en bok, rita eller se en film. Vi har turen då medlemmar i föreningen har skänkt ett playstation och även ett Xbox har vi fått låna med guitarr hero! Frågan är om rummet kommer bli upptaget av lekfulla vuxna? :)
 
Stort tack till alla som gjort att detta blivit möjligt! Ni har skänkt saker, sytt och hjälpt till att renovera rummet!`TACK!
/Emma
 
 
 
 
 
 
 

Städdag

Publicerad 2015-01-18 09:28:00 i Allmänt,

Städdag kanske inte låter så roligt, men städdag med teatern ÄR roligt. Igår hade vi årets första städdag med teatern. Oavsett hur många det är som kan hjälpa till att vara med så blir det alltid kul. I år var vi många som hjälptes åt att städa. 
 
Det flyttas möbler, skrattas, rensas, sys, sorteras kläder och möbler, körs gamla möbler och skräp till tippen. Mitt i allt detta så pysslar även några i köket och fixar god mat och fika. För kafferasten med mat och fika är också viktig. 😃
 
Idag började vi även rensa ur det rum som så småningom ska bli teaterns barnrum. Lydia, Fia, Robert och Emil målade rummet och Inger sydde gardiner och Kuddar. 
 
Dagen avslutades med ett prodtionsmöte om årets produktion, I hetaste laget. 
 
Ytterligare en dag på munktorpsteatern tillsammans med min andra familj och mina vänner är avslutad. Vad vore livet utan gemenskapen på teatern. 
/Ida 
 

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela