munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Hetaste formen

Publicerad 2015-06-12 16:38:00 i Allmänt,

I veckan deltog några av I hetaste laget-gänget i loppet Hitta formen. Såklart är det viktigt för oss att hålla formen inför höstens musikaliska sång- och dansnummer så varför inte delta i ett lopp på Köpings gator och torg.
Vi passade på att prova våra tjusiga kläder som hör till uppsättningen. Det blev både svettigt och roligt och vi möttes av ett och annat leende efter vägen.
 

Luft under vingarna

Publicerad 2015-06-10 22:16:44 i Allmänt,

Idag hade vi knytis på teatern. Det blev en god pastasallad som vi avnjöt ute i solen tillsammans. 
vi övade lite lyftteknik och finslipade stegen på "ja jädrar", Fia och Ebba var inhoppare för Emma. 
På munktorpsteatern är inte bara övning som gäller. Gemenskap, jädrar anamma, värme, en för alla och alla för en. Hela familj är med. 
Munktorpsteatern - vi gör det tillsammans. /Ida 
 

Årsmöte stod på agendan

Publicerad 2015-06-07 23:22:00 i Allmänt,

Ikväll landar jag vid datorn med ett otroligt stort leende på mina läppar och jag känner mig full av energi.
 
Vårat årliga årsmöte har ägt rum ikväll.
För några av oss började dock kvällen tre timmar tidigare. Dans och sång/stäm övning stod på schemat.
 
 
 
Sen var det dags för möte som sig bör då vi gick igenom allt på dagordningen. Nya härliga medlemar valdes in i styrelsen och vi avtackade två st för gott arbete och engagemang  och hälsade dem varmt välkomna åter till styrelsen igen :D Bra jobbat! 
 
Efter mötet var det dags för god mat och fika. Daniel var smart nog att grilla allt kött INNAN mötet. Och det var tur, för mitt under mötet öppnade sig himlen och regn seglade ner. 
Lydia hade bakat gofika som vi smaskade på :D Och Ida hade fixat med resterande mat MUMS! Tillsammans med våra underbara medlemar så fixade de en super god måltid till både stora och små, det tackar vi för <3 
 
 
Till fikat fick vi lite underhållning.Två dans och sång inslag visades upp från uppsättningen. Ett som utspelar sig i en säng på tåget (?)! Där Sugar och Daphne/Jerry sjunger tillsammans. Samt ensambeln och Joe och Jerry där de desperat försöker skaffa sig ett jobb. Frågan är om de någonsin får ett? 
 
Tack alla underbara för ikväll! Detta gör vi om nästa år! 
 
Missa inte morgondagens inlägg!!!! Det går rykten om att några av oss ska ut och springa.. i väldigt annorlunda kläder! Ni missar väll inte Hitta-formen rundan!! :D
 
//Emma
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela