munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Lika som bär med Togge Hellberg

Publicerad 2014-11-29 10:32:26 i Allmänt,

Munktorpsteaterns Togge Hellberg spelade Fabrikör Klinker i 2013 års uppsättning av Spanska flugan. Och titta nedan. Är han inte väldigt likt Oskar i Räddningspatrullen!? Det tycker iaf vi :)
 
 
 

Lyllos mig...

Publicerad 2014-11-26 08:06:00 i Allmänt,

Ibland får jag frågan: "Hur orkar du hålla på med teatern, som tar så mycket tid?"
Hm... ja, det tar en hel del tid (i alla fall en månad innan premiär och i spelperioden) men i första halvåret är det träff en gång i veckan, det är inte så mycket. Och när man skrattar som vi gjorde på repet i går så är det så värt det.
Lyllos mig som har ett fritidsintresse där jag får åka iväg och skratta i några timmar tillsammans med ett gäng galna goingar.

Så det är ingen match orka - för teatern ger mig positiv energi, glädje och träningsvärk i skrattmusklerna.

Ha det så gott! :)
/Åsa

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela