munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

"Munktorpsteatern ger fars-spetsad med dödlig humor"

Publicerad 2016-10-26 09:30:37 i Allmänt,

"Munktorpsteatern ger fars-spetsad med dödlig humor"
/Bblat
 
 
Det är en av många härliga rubriker som stått om oss i samband med media. Vi blir lika stolta varje gång våran logga eller namn syns!
 
!Munktorpsteatern!
Till oss är alla välkomna! Tycker du det är roligt att vara en i gänget så tycker vi det är underbart att just du vill vara en i våran ganska stora teaterfamilj!
 Om du inte vill spela teater, sjunga eller spela i orkestern kanske du vill snickra, måla, sy, sälja biljetter eller koka kaffe. Alla behövs och är lika viktiga. Kontakta någon av våra medlemmar eller hör av dig till Janne Moréus 070-346 346 2 eller janne@inforeklam.nu . 
 
Så gjorde jag själv år 2010. Efter att ha sett "Gamle Adam" 09 ville jag absolut vara med på ett litet hörn inom denna fantastiska förening. Idag 7 år senare, har jag haft en huvudroll i musikalen "I hetaste laget", jag har medverkat i flertalet uppsättningar och är gift och har barn med en annan munktorpsmedlem. 
 
Gör som jag gjorde då, boka en eller flera biljetter till årets härliga fars! Njut och mys in dej i salongen när hösten knackar på utanför dörrarna. Kanske kan även du få ett sug efter att bli en av våra teaterfamiljemedlemmar :) 
 
Hoppas vi ses!
kramar/Emma
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela