munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Vad gömmer Mattias i korgen?

Publicerad 2016-05-12 20:05:45 i Allmänt,

I höst spelar Munktorpsteatern den härliga klassikern Arsenik och gamla spetsar!
Det kommer bli en lite skruvad och mycket rolig uppsättning - en kriminalfars som det svänger om.

Två systrar som minst sagt har en lite annorlunda hobby, en polis som gärna vill vara Shakespeare, andra poliser som bara försöker göra sitt jobb, en kärlekskrank grabb som får det lite struligt med sin tilltänkta, en systerdotter som ständigt hörs tjoa "kvinnor och barn först!" och mycket mycket mer väntar i höstens föreställning!

Jag/Emma som sitter vid tangenterna just nu och agerar regiassistent samt sufflös tillsammans med Therèse Hagelin erkänner mycket villigt att jag vid flera tillfällen vikt mig av skratt, tårarna har sprutat och jag har vid flera tillfällen fått skärpa till mig för att hitta tillbaka i manus efter mycket roligt och härligt agerande från våra aktörer!

Vi har inte bara vansinnigt roligt när vi tränar inför hösten, vi fikar också! Och självklart tillbringas fikastunderna ute på gräsmattan utanför lokalen när tillfälle ges.

På bilderna nedan ser ni Therèse som kanske glömt något i Mattias korg. Eller hur var det nu? Magnus har visst fått något i munnen och givetvis delar vi med oss av härliga bilder från uppvärmningen som vi alltid har för att komma i god stämning inför varje rep.

Allt gott tills vi skrivs igen! /Emma

 
 
 

 

 

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela