munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Lucka nr 12: I hetaste laget

Publicerad 2014-12-12 12:51:00 i Allmänt,

Uppsättningen för år 2015 heter "I hetaste laget". En översättning av Someone like it hot. Den spelades in 1959 och rollen som Sugar spelades av Marilyn Monroe. Joe och Jerr de båda musikerna spelades av Tony Curtis och Jack Lemmon. 
 
I hetaste laget har haft två uppsättningar i Sverige. En 1979 med Lill Lindfors som Sugar Joe/Josephine spelades av Magnus Härenstam samt Jerry/Daphne spelades av Brasse  Brännström. 
År 2010 sattes den upp på Oscarsteatern med Henrik Dorsin som Jerry/Daphne och Jonas Malmsjö spelade  Joe/Josephine. Hanna Lindblad spelade Sugar och gjorde ett fantastiskt jobb. 
Här nedan kan ni se hur de framförde musikalen. 

 
 
Joe och Jerry blir vittnen till ett mord och behöver därför en täckmantel för att gömma sig. De klär ut sig till damer och tar jobb i en damorkester där sångerskan Sugar Kane är med och sjunger och spelar. Både Joe och Jerry blir förtjusta i henne, men som utklädda till damer är det ganska svårt att få en flirt med en Sugar Kane som söker efter en miljonär med glasögon.
Pia-Kari Karlsson och Karin Alverhag drar tåget framåt och är de som ska få Munktorpsteaterns pusselbitar att passa ihop.
Hur Munktorpsteatern framför detta kan du se på Forum hösten 2015, det vill du inte missa!

Vi ser med spänning fram emot en vår, sommar och höst med mycket övning, sång, musik och skratt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela