munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Vilken kväll!

Publicerad 2016-09-05 09:05:00 i Allmänt,

Wow! Vilken afton vi hade i lördags! 
 
Vill börja dagens inlägg med att berömma alla våra underbara och modiga solister som vid fyra framträdande igår stod framför publiken och sjöng solo! Vi är väldigt stolta över er och imponerade av att ni vågar sjunga så nära en publik och med sådan underbar närvaro! HÄRLIGT!
 
Tack till Lage, Tommy och Mats som var vårt husband igår! Vilken musik vi bjöds på! :D 
 
Grabbarna och tjejerna i foajen  bjöd våra besökare på ett varmt leende när de kom in och såg till att allt ordnades med tävling osv!
 
Munktorpsteatern är kultur för vanligt folk! :) Och det är just det VI är, vanligt folk :D Vi gör det med hjärtat på rätta stället, alla är varmt välkomna att bidra med det de vill och det är med glädje man ser på när gänget jobbar och samarbetar. 
 
Nu längtar vi till slutet av september så vi kan börja boa in oss i Forums lokaler och njuta i värmen de bjuder när höstmörkret knackar på. 
 
Vi hoppas ni får en  solig måndag!
Kika gärna på bildspelet från i lördags!
kram på er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela