munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Lucka nr 18-Känslan av glädje som blir till tårar.

Publicerad 2014-12-18 22:41:00 i Allmänt,

Denna luckan är lite känslig för mig som mamma att skriva om. Inte för att det är jobbigt, utanför att jag vet att på julafton när jag sätter dvd-skivan i dvd:n och den börjar rulla på TV:n har jag världens lyckligaste (snart) 5-åriga tjej framför mig. 
Ni vet när det där leendet blir till ett stort glatt skratt och snart ett glädjande tjut! Och barnet dansar och sjunger och skriker för att uttrycka sina glada känslor!
 
-Hon kommer få höra "let it go" som är hennes favoritlåt just nu och har varit ett bra tag. 
-Hon kommer se två disneyprinsessor framför sig på TV:skärmen.
-Hon kommer få höra ifrån dem att HON ska få gå på disney on Ice och se Elsa, Anna och andra prinsessor!
-OCH, hon kommer få blomman och biljetterna i handen när prinsessorna lämnar över dem.
 
För mig som mamma, betyder det så oerhört mycket att få se sitt barn lyckligt. Hon lever för prinsessorna och sjunger "Let it go" hela dagarna!
 
Munktorpsteatern är min andra familj. Så jag frågade Ida och Åsa om dom kunde tänkta sig att hjälpa mig. De tvekade inte en sekund!  Självklart ställer vi upp!- vad det svar jag fick! Min tös hade givetvis blivit glad om hon fått biljetterna i ett paket också. Men nu blir det på ett magiskt sätt. Jag har själv fått uppleva det där magiska som barn, och nu hoppas jag att min flicka får det också!
 
Det betyder såååå oerhört mycket, Åsa och Ida! TACK!!!! Och tack till alla som är medlemmar i denna föreningen! För allt ni gör! Kläder, smink, fika, koreografi, skådisar, snickare, biljettförsäljning... etc etc! ALLA!!! NI är min andra familj och NI betyder massor!! 
 
Ja, här sitter jag... tårar rinnande ner för mina kinder. Av lycka och glädje! Tack och åter tack! <3
 
Se deras video här, som min dotter får se på Julafton!
/Emma
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela