munktorpsteatern.blogg.se

HÀr kan ni följa hela vÄr produktion. FrÄn första gÄngen vi vÀnder ett blad i manus till sista gÄngen dÄ vi stÀnger dörrarna till Forumteatern och sista förestÀllningen Àr slut. I Är sÀtter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". GÄ gÀrna in och besök vÄr hemsida: www.munktorpsteatern.se

Sparbanksmiljonen 2015

Publicerad 2015-05-09 11:31:35 i AllmÀnt,

Vilken kvĂ€ll! 😃 
Föreningens projekt "rörligt ljus" var en av pristagarna i sparbankens Ärliga utdelning sparbanksmiljonen. Vi fick hÀrliga 15.000kr som kommer vÀl till anvÀndning nÀr vi i Är satsar pÄ att investera i ny teknik. 
 
Under kvÀllen bjöds det pÄ underbart god mat och dryck med anknytning till trakten bla Gös ifrÄn MÀlaren. 
 
HÀr har vi fina Rosis och Allansson som var sÄ tjusiga kvÀllen till Àra. 
spÀnning och förvÀntan... Det Àr alltid lite pirrigt innan man vet hur mycket man fÄr i bidrag. 
HÀr har vi precis kommit till parken i Arboga. 
förrĂ€tten: en god toastskagen. 😃 Intogs till underbara toner ifrĂ„n Elina Hultman som stod för endel av underhĂ„llningen under kvĂ€llen. 
Tusen tack till Sparbanken i vÀstra MÀlardalen för bidraget till vÄrat projekt. KÀnns fantastiskt roligt att kunna investera i ny teknik till föreningen. 
 
TÀnk vad mycket engagemang till finns i vÄr region. Fantastiska ungdomar som hyllades för deras projekt och företag, duktiga idrottare, kultur angagemang och utbildnings initiativ. 
HÀrligt att ha sÄ mycket positiva och inspirerande eldsjÀlar samlade till fest under samma tak. En kvÀll dÀr engagemang inom vÄr region hyllas. NÀr kvÀllen var slut gick vi dÀr ifrÄn med ett leende pÄ vÄra lÀppar, med glÀdje och stolthet i vÄra hjÀrtan och inspirerade av alla fantastiska pristagare. 
Återigen tack till Sparbanken för en fantastisk kvĂ€ll. 
///Ida Ek
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en hÀrlig förening som framkallar skratt. BÄde pÄ och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i Ärets uppsÀttning av "Arsenik och gamla spetsar". VÀl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela