munktorpsteatern.blogg.se

Här kan ni följa hela vår produktion. Från första gången vi vänder ett blad i manus till sista gången då vi stänger dörrarna till Forumteatern och sista föreställningen är slut. I år sätter vi upp "Arsenik och gamla spetsar". Gå gärna in och besök vår hemsida: www.munktorpsteatern.se

Ännu mer korreografier

Publicerad 2015-05-15 10:08:50 i Allmänt,

 Vi övade finalsången. 😃 Rosis leder allt med ett gnistrande leende och en stadig dirigenthand. 
Åsa som har gjort illa foten försökte hålla sig liiiite stilla. Det gick ju bra ibland. När hon inte skuttade omkring på scenen. 
Det fullkomligt gnistrade på scenen och runt vissa var det ett magiskt skimmer... :)
vi övade sång. Vi sjöng, sjöng och sjöng lite mer. Fick bra råd ifrån vår sångcoach Rosis. 
Innan vi kan börja öva på varje låt så måste Åsa och Ida träffas och klura. När det inte är rep med teatern så är det alltså Åsa och Ida träff. 
vi klurar, provar, ändrar och provar igen. Vi dansar, trallar, ritar översikter, flyttar lappar och sen är det dags att visa de knasiga idéerna för gänget.
 
Och resultatet blir alltid fantastiskt eftersom alla har en så bra inställning. Allt blir bra. För vi gör ju det tillsammans.  
 ///Ida 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Munktorpsteatern

Munktorpsteatern, en härlig förening som framkallar skratt. Både på och vid sidan av scenen. Vi som sitter bakom tangentbordet heter Maria och Emma. Följ med i årets uppsättning av "Arsenik och gamla spetsar". Väl mött! /Maria och Emma

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela